Gevelonderhoud
Een goed onderhouden gevel gaat langer mee, ook in Antwerpen!

Elk onderhoud kost geld; ook gevelonderhoud...

Een gevel onderhouden betekent dat men de gevel een maximale levensduur wil schenken. En uiteraard komt bij een onderhoud een bepaalde kost kijken. De kosten voor een regelmatig gevelonderhoud zouden echter bekeken dienen te worden over een langere termijn. Goed onderhouden gevels ogen immer mooier en blijven langer intact (vertonen minder of geen scheuren) en minimaliseren de kans op vochtproblemen (schimmels, ....)

Onderdelen gevelonderhoud

  • gevelreiniging
  • gevel behandelen met anti-mos en schimmelwerende producten
  • (partiële) gevelrenovatie indien nodig
  • schilderwerk gevel met aangepaste verver (ademende, waterafstotende verf), reparatieschildering met gestructureerde verf conform betaand geveltextuur
  • ...

Echte vakmannen voor een gevelonderhoud van A tot Z

Gevelwerk op zich omvat verschillende vakdomeinen; om een perfect afgewerkte gevel op te leveren, werkt aannemer Vorsselmans dan ook nauw samen met goed geselecteerde, vaste onderaannemers "de èchte vakmannen" zoals o.a. bezetters, schilders alsook stellingbouwers. Het is dan ook dankzij deze samenwerking met betrouwbare en ervaren vakspecialisten dat een perfect afgewerkte gevel opleverd kan worden binnen afgesproken termijn en budget.

Aannemer gevelwerken Wuustwezel Antwerpen

Offerte nazicht gevel + gevelonderhoud

Vertoont de gevel van je woning of bedrijf in Antwerpen schuren of andere schade? Kent de gevel een achterstallig onderhoud en ziet hij er maar verloederd uit? Contacteer aannemer gevelwerken Vorsselmans uit Wuustwezel en vraag een nazicht  van je gevel. Een snelle controle kan toekomstige (vocht- of andere) problemen (met bijhorende kosten) vermijden.

nazicht gevel / offerte gevelonderhoud aanvragen