Vocht in gevel?

  • sporadisch last van vochtinsijpeling na een hevige regenbui?
  • regelmatig last en/of schade komende van de gevel van je woning en/of bedrijf?
  • inslaande neerslag veroozaakt vochtproblemen?

... vocht in de gevel of waterinsijpeling komende vanuit de gevel staat gelijk met kommer, kwel  en kosten (lees: ongezond binnenklimaat, te hoge verwarmingskosten en schimmelvorming).

Aannemer lost vochtproblemen aan gevels op!

Ervaren aannemer gevelwerken biedt de oplossing voor vochtige gevels. Na een nazicht van de gevel bespreekt aannemer gevelrenovatie Marc Vorsselmans uit Wuustwezel graag samen met de klant alle mogelijkheden om het betreffende vochtprobleem duurzaam in de tijd op te lossen.

Hoe vochtproblemen aan gevel oplossen?

Elk vochtprobleem bij gevels wordt op gepast wijze behandeld!

Ook al zijn de "standaardoorzaken" van vochtproblemen algemeen gekend, elke vochtprobleem op zich is uniek, vergt een specifiek onderzoek (om het oorzakelijk verband vast te stellen) en een aangepaste behandeling. Een èchte vakman met jarenlange ervaring en kennis van zaken biedt de hoogste garantie van de best mogelijke behandeling, uitgevoerd op professionele wijze èn aan correcte prijs!

Gevelonderzoek

Last van één van hogergenoemde problemen? Contacteer aannemer Marc Vorsselmans uit Wuustwezel, Antwerpen. Een diepgaand gevelonderzoek kan de oorzaken van vochtproblemen blootstellen waarna een gepaste behandeling à correcte prijs je gevel weer gezond kan maken. Informeer vrijblijvend!

Onderzoek vochtproblemen, vocht in gevel, waterinsijpeling aanvragen