Gevelreiniging
Gevelreiniging mèt blijvend resultaat!

Een gevel laten reinigen zodat de gevel er weer zo goed als nieuw uitziet? In Antwerpen kan het! Aannemer Vorsselmans reinigt gevels met blijvend resultaat èn aan scherpe prijs!

Aannemer gevelreiniging Antwerpen

Een gevelreiniging is een ideale oplossing bij vervuiling of aantasting van de gevel door de weersomstandigheden. Marc Vorsselmans en zijn team geven u de beste betaalbare oplossing voor de reiniging van uw gevel. Ons bedrijf beschikt over de nodige vakkennis, doeltreffende reinigingsproducten en de juiste materialen in huis om uw gevel een nieuw elan te geven. We adviseren u ter plaatse en alle behandelingen worden vooraf besproken.

Informeer vrijblijvend inzake reinigingswerk aan gevels

Zandstralen of andere gepaste reinigingsmethode

Afhankelijk van de ondergrond en aard van de vervuiling zoekt ons team samen met u een passende reinigingsmethode. Dé ultieme reinigingsmethode voor uw gevel is ongetwijfeld het zandstralen. Deze oude methode van reiniging zorgt voor een volledige opfrissing van de gevel en geeft uw huis een een heel nieuwe look.

Gevel reinigen + heropvoegen

Ook voor het uitslijpen van oud cementvoegwerk en het herinvoegen zijn wij bijzonder geod uitgerust. Het reinigen van gevels omvat naast het zandstralen nog diverse methodes die stuk voor stuk uw huis een tweede leven geven.

Offerte gevelreiniging Antwerpen

Is de gevel vanje woning of bedrijf in Antwerpen ook dringend aan een onderhoudsbeurt toe en wilt  u deskundig advies en een betaalbare prijsofferte? Twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met ons en vraag gerust een gratis offerte gevelreiniging.

offerte gevel reinigen Antwerpen